Alabama

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Alabama

Nemovitosti na prodej v Alabamě.

Alabama hraničí na sever s Tennessee, na jihu s Floridou a Mexickým zálivem, na západě s Mississippi a na východ s Gruzií.

Rok 2018 byl pro trh s nemovitostmi v celé zemi lukrativní. Většina států prosazovala kombinací lepší ekonomiky a vyšších mezd.

Birmingham je nejlepší místo k nákupu nemovitosti k prodeji v Alabamě. Město Birmingham leží na úpatí majestátních hor Alp. Je to nejvíce obydlené město ve státě a kraji Jefferson County.

To bylo jediné město na světě, které mělo tři prvky potřebné k výrobě oceli, což je vápenec, uhlí a železná ruda. Během posledních čtyřiceti let se Birmingham stal důležitým centrem dnešních velkých průmyslových odvětví, jako jsou výstavba, servisní banky, vydavatelství a lékařský výzkum. Není divu, že město získalo jméno magického města.

Birmingham je nejlepší místo k bydlení ve státě Alabama a je to velmi dobré místo koupit nemovitost k prodeji v Alabamě. Má živou centrální oblast, rostoucí komunitu a restaurací světové úrovně, které nabízejí výjimečné kulinářské zážitky pro místní i turisty.

Pokud stále hledáte nízkorizikový a stabilní trh s nemovitostmi. Většina nemovitostí k prodeji v Alabamě stojí mezi $ 80,000 a $ 100,000.

Tento cenový rozsah je oblíbeným místem pro investory se všemi úrovněmi zkušeností. Pokud chcete koupit nemovitost na prodej v Birminghamu.

Montgomery trh s nemovitostmi byl zařazen jako jeden z nejlepších ve Spojených státech. Město má nízkou míru nezaměstnanosti. Jedná se o pronájem ubytování. Životní náklady jsou o 5% nižší než průměr USA. Montgomery trendy na trhu s nemovitostmi ukazují nárůst průměrné prodejní ceny o 3% ročně a nárůst o 3% z průměrného nájemného za měsíc. Montgomery trendy na trhu s nemovitostmi jsou v posledním roce 3% nárůst prodeje středních domácností.

Jednotlivé rodinné domy jsou nejběžnějším typem bydlení na trhu nemovitostí Montgomery, což představuje 69,62% bytových jednotek města. Na trhu nemovitostí Montgomery převažují jiné typy bytů, bytů nebo bytů s vysokým standardem (18,06%), mezonetové byty, domy přestavěné na byty nebo jiné malé byty (7,00%) a několik řadových domů a další případy přílohy (3,12%).

Průměrná cena nemovitosti k prodeji v Alabamě je něco přes $ 83,000. To znamená, že můžete získat minimální čas.

Ceny nemovitostí v této době zůstávají nezměněny, takže nebudete považovat za vysoké ocenění, ale nebojte se, že cena vaší příští akvizice bude o 10% vyšší. Montgomery Alabama nemovitostí je dnes výhodná a hodnoty nemovitostí pravděpodobně zůstanou stabilní.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 13625

Prodat Venkovská usedlost, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

5,149,944.53CZK
Prodat
Venkovská usedlost

2200 m²
3 ložnice 2 koupelny v žádoucí West Mobile. Domov pro University of South Alabama. Mnohé doplňky včetně rohových hodně, 2 garáž a herna (může být 4. l...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB